Bókverk á flugi – Books in takeoff and landing

Bókverkin af sýningunni í Silkeborg taka brátt flugið til Íslands. Hluti þeirra fór á sýningu í bókasafni háskólans í Umeå í Svíþjóð og kemur beint þaðan. Verkin verða sýnd í Norræna húsinu  frá 27. febrúar til 28. mars. Nánar um opnunina síðar.

We assume that the books from the exhibitions in Silkeborg and Umeå are taking the flight to Iceland any day now.  They will then be on display in the Nordic House in Reykjavik from February 27th to March 28th. So stay tuned…


1 thought on “Bókverk á flugi – Books in takeoff and landing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s