Sýningaropnun í Gotlandi – Opening in Gotland

Marianne Laimer hefur staðið í ströngu við sýningarundirbúninginn í Langska Huset í Visby á Gotlandi en sýningin opnar í dag. Hér bloggar Marianne um vinnuna á CON-TEXTvefnum og hér er viðtal við hana í vefútgáfu Gotlands dagblaðanna Gotlands Allehanda og Gotlands Tidningar: helagotland.se.

Það er líka vel þess virði að skoða heimasíðunna hennar Marianne, Den skulpturella boken, þar sem hún bloggar um bókverkin sín.

CON-TEXT in Gotland! A new variant of the exhibition is opening today in Langska Huset in Visby. Follow Marianne Laimers blog on the CON-TEXT weblog. See pictures from preparation here and read article on the exhibition in HelaGotland here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s