Gleðilegt ár! – Happy New Year!

Endurbokun-LOK11jan

ARKIR óska vinum og velunnurum bóka gleðilegs árs og friðar. Við minnum á bókverkasýninguna ENDURBÓKUN í Menningarmiðstöðinni Gerðubergi, en henni lýkur n.k. sunnudag, 11. janúar. Myndir af verkum á sýningunni má sjá hér og hér.


ARKIR wish you all a very happy New Year and merry bookart making in 2015! We would like to remind you that the exhibition ‘ENDURBÓKUN’ (RE-BOOKED) at Gerðuberg Culture Center is soon coming to an end. We encourage you to visit the exhibition before it closes on Sunday, January 11th. The exhibition is open fram 8 am to 6 pm Mon-Fri and 1 pm to 4 pm Sat-Sun. See our older blog posts with photos of works from the exhibition here and here

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s