Endurbókun – Rebooked in Reykjanesbær

ARKIR-A5-Endurbokun-web

Endurbókaðar ARKIR! Við opnum sýningu í Bókasafni Reykjanesbæjar næstkomandi laugardag. Flest verkin voru sýnd á bókverkasýningunni ENDURBÓKUN í Gerðubergi á síðasta ári, en sem fyrr eru verkin unnin úr gömlum afskrifuðum bókum af Borgarbókasafni. Gamlar bækur öðlast þannig nýtt líf í einstæðum listaverkum. Við mælum auðvitað með margslunginni menningu og náttúru á Reykjanesi!


ARKIR have “re-booked” an exhibition. We’ll be opening a version of our exhibition ENDURBÓKUN (Re-book) in Reykjanesbær Public Library, on Saturday April 18th. All the works are created by using old books, mostly discared books from Gerðuberg Library / Reykjavík City Library. Old books but new art! Highly recommended: Go visit Reykjanes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s