Góðar móttökur – All booked up!

Kæru sýningargestir: Takk fyrir frábærar móttökur! Opnunardaginn var fullt út úr dyrum í sýningarsalnum á Tryggvagötunni og hafa margir lýst ánægju og undrun yfir fjölbreyttum og margslungnum bókunum. Fréttastofa sjónvarps sýndi örstutt skot í lok frétta skömmu eftir opnun. Það má sjá hér.

Nú eru aðeins fjórir dagar eftir af sýningartímanum, en sýningin er opin frá 14-18, fimmtudag til sunnudags. Þeir sem ekki eiga heimangegnt geta séð hluta verkanna á myndbandi hér. Við mælum þó eindregið með upplifuninni sem fylgir því að fletta blöðum og skoða bókverkin í krók og kring. Verið velkomin í Sýningarsal Íslenskrar Grafíkur að Tryggvagötu 17, hafnarmegin! Ókeypis aðgangur!

Dear exhibiton guests! Thank you for your interest and appreciation! The exhibition room was bursting with people on the opening night. We have had a lot of positive response from visitors and we even made the news! Well, it was the cute little last bit before the closing credits … A short clip from the exhibition is to be seen here at RUV evening news.

The exhibition is only open for four more days, from 14-18, Thursday to Sunday. If you can’t make it you can watch a video from the exhibition here. Still, there is nothing like the real thing and being able to touch, browse, look from every angle and even smell… (Yes, some of the books do smell wonderfully!) Welcome to Tryggvagata 17, at Reykjavik harbour in The Icelandic Printmakers Association Gallery. Free entrance!

© ljósmyndir / photos: Anna Snædís og Svanborg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s