Heim – Home

Níu ARKIR stefna á þátttöku í norrænni samsýningu á næsta ári. Sýningin ber fjölmörg heiti upp á norrænar tungur, en yfirskriftin hverfist um hugtakið heim eða heimili, heimkynni og híbýli. Það eru dönsku listamennirnir í X-piir sem standa undirbúningi sýningarinnar, en ætlað er að hún opni í Silkeborg Bad 6. apríl 2013. Sýningin er farandsýning og frá Silkeborg heldur hún til Grænlands, þaðan til Íslands og svo áfram um gjörvalla Skandinavíu ef allt fer að óskum. Undirbúning, aðstandendur og þátttakendur má kynna sér á vef CONTEXT-hópsins, en sýningin HEIM er önnur samsýning hópsins.

We are happy to announce next project and exhibition: ARKIR will participate in a Nordic group exhibition opening in Silkeborg Bad, Denmark, in April 2013. The exhibition will travel on to Greenland, then Iceland and from there hopefully to the rest of the Nordic countries: Faro Islands, Finland, Sweden and Norway. The preparations for this ambitious plans are made by X-piir, the danish artists in the CONTEXT-group (who started the art project CON-TEXT in 2009 leading to exhibitions in 2009/2010), led by Hanne Matthiesen. The theme and the title  for the exhibition is “HOME”. Follow news about preparations and read more about the many interesting artists on the CONTEXT-blog!

Artwork © Áslaug Jónsdóttir: Þangað.

2 thoughts on “Heim – Home

  1. Pingback: Bókverk í smíðum – Works in progress | ARKIR – bókverkablogg

  2. Pingback: Arkir: Works in process | CON-TEXT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s