Ný verk – New works

IO heim heima

ARKIR sendu í vikunni tuttugu og sjö ný bókverk til Danmerkur á farandsýninguna HEIM – HEIMA sem opnar í Silkeborg í byrjun apríl og heldur síðan áfram um Norðurlönd. Ljósmyndirnar hér á síðunni sýna hluta eða nærmyndir af flestum verkanna, en þau snerta öll á einhvern hátt hugtakið HEIMILI eða HEIMKYNNI. Nokkur verk verða kynnt betur síðar hér á vefsíðunni.

The nine ARKIR shipped 27 new artist books to Denmark last week as to participate in the exhibition HOME that opens in Silkeborg in April. The photos show details from most of these works and may tell a bit about the various techniques and approaches to the theme. We might introduce some of these works in the artists own words on the ARKIR-blog on the weeks to come. 

© photos by ARKIR / Lilja Matthíasdóttir / Áslaug Jónsdóttir

5 thoughts on “Ný verk – New works

  1. Pingback: Ný verk Arkanna – New works by ARKIR | CON-TEXT

  2. Pingback: Babelturninn | TheTower of Babel | Áslaug Jónsdóttir

  3. Pingback: Fimm stjörnu bókverkasýning | Home: Good reviews in Denmark | Áslaug Jónsdóttir

  4. Pingback: Babelturninn í Norræna húsinu | The Tower of Babel | Áslaug Jónsdóttir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s