Sýningaropnun í Silkeborg Bad – Exhibition opening in Jutland

SilkeborgHjemWeb

Í dag, 6. apríl 2013, opnaði sýningin: hem : HJEM : koti : heim : heima : angerlarsimaffik í Silkeborg Bad á Jótlandi. Þrjátíu og þrír norrænir listamenn sýna þar bókverk undir þemanu: heima, heimili eða heimkynni. Níu ARKIR eiga verk á sýningunni, sem er skipulögð af forkólfum CONTEXT-hópsins í Danmörku. ARKIRNAR eru því miður illa fjarri góðu gamni í Silkeborg, en fylgjast má með framvindu sýningarinnar á heimasíðu CONTEXT-hópsins, sem og opinni FBsíðu hópsins. Sýningin heldur í ferðalag um Norðurlönd og er væntanleg til Íslands í byrjun næsta árs.

Á næstu vikum kynnum við nokkur íslensku verkanna á sýningunni. Fylgist með!

Today, April 6th, 2013, the exhibition: hem : HJEM : koti : heim : heima : angerlarsimaffik opened in Silkeborg Bad in Jutland, Denmark. Thirty-three Nordic artist exhibit artist’s books with the theme: HOME. Nine members of the ARKIR group participate in the exhibition which is organized by the Danish members of the Nordic artist group CONTEXT. Unfortunately ARKIR couldn’t make it to the opening, but one can follow the news, events and remarks at the CONTEXT homepage, as well as the group’s Facebook PageThe exhibition will travel around the Nordic countries and hopefully turn up in Iceland in January 2013. 

We will introduce some of the works by the Icelandic artist on the ARKIR book arts blog, one every week the coming months. So stay tuned!

Listamenn sem eiga verk á sýningunni – Exhibiting artist:
Anna Lindgren, Anna Snædís Sigmarsdóttir, Anne Bjørn, Arnannguaq Høegh, Arnþrúður Ösp Karlsdóttir, Áslaug Jónsdottir, Bente Elisabeth Endresen, Beinta av Reyni, Bodil Rosenberg,  Bryndis Bragadóttir, Dorthe Bøtker, Erika Tysse, Giuli/Gulla R. Larsen, Gunilla Åsberg, Göta Friedeborg Svensson, Hanne Matthiesen, Helga Pálina Brynjólfsdottir, Ingiríður Óðinsdóttir, Jessie Kleemann, Joe Ingvartsen, Jóhanna Margrét Tryggvadóttir, Juha Juro, Julia Pars, Lis Rejnert Jensen, Marianne Laimer, Pia Fonnesbech, Raija Jokinen, Rita Marhaug,  Sigurborg Stefánsdóttir, Susanne Helweg, Svanborg Matthíasdóttir, Synnöve Dickhoff og Tina Gjerulff.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s