Bókverk í smíðum – Works in process

BokverkBogga2

ARKIR undirbúa þátttöku í samsýningu sem opnar í Silkeborg í byrjun apríl. Sýningin: „hem : hjem : koti : heim : heima : angerlarsimaffik“ er kynnt nánar á sameiginlegum vef þátttakenda: CON-TEXT. Það rær hver og slær með sínu lagi og enn eru margir lausir endar og óskrifuð blöð. Allra handa bókverk eru þó að taka á sig mynd.
– – –
ARKIR are working on books for the Nordic exhibition “HOME” (hem : hjem : koti : heim : heima : angerlarsimaffik) that opens in Denmark in early April for later to travel to the other Nordic countries. There are still many loose ends and uncut sheets, but some interesting works are starting to unfold. Read more about the exhibition on the blog of CON-TEXT.

(update/correction: we are surely making progress but “Works in process” is the right word for it 😉 – sorry folks!)

1 thought on “Bókverk í smíðum – Works in process

  1. Pingback: Arkir: Works in progress | CON-TEXT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s