ARKIR í ati – ARKIR at it …

Bookart AnnaS1

ARKIRNAR hittast nær vikulega um þessar mundir. Það þykir ekki verra að byrja fundi með málsverði enda ekki vanþörf á þegar halda þarf dampi á köldum vetrarkvöldum. Í þetta sinn var það austurlensk lambakjötssúpa og nýbakað brauð. Að því loknu var hægt að hefjast handa enda mörg verk í smíðum og heilabrotin í það minnsta jafn flókin og bókabrotin.
– – –
ARKIR are at it! We try to get together every week now, keeping spirit high in preparations for the exhibition HOME. Starting every meeting with a solid meal – like tonight’s fresh-baked bread and spicy soup of lamb meat and vegetables – helps everybody going on a cold winter evening. 

BookArt Inga 1

2 thoughts on “ARKIR í ati – ARKIR at it …

  1. Pingback: ARKIR at it … – ARKIR í ati | CON-TEXT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s