Námskeið í bókverkagerð – Book art course in August

Rebecca Goodale verður með þriggja daga námskeið í bókverkagerð í Gerðubergi 24.-26. ágúst 2012. Lesið meira um námskeiðið hér. Á sama tíma verður hún með sýningu á verkum sínum. Gullið tækifæri fyrir bókaverkafólk til að kynnast nýjum aðferðum! Hér er einnig stutt myndband.

Rebecca Goodale gives book art course in Gerðuberg Culture Center, Reykjavík, 24.-26. of August 2012 and exhibits her work same place. (Further reading in Icelandic here and a short video here.) Something to look forward to! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s