Næstum HEIMA – Almost HOME

Arkir 23.1.2014 1

Book art by Lis Rejnert Jensen: Moving in

HEIMA: Þetta er allt að koma! Við erum að leggja lokahönd á sýningarundirbúninginn. Það gildir um bókverk eins og aðrar bækur að það er gaman að grúfa sig yfir þær, grúska og grufla. Þá kemur maður auga á ný smáatriði, ný sjónarhorn. Við hlökkum til að opna á laugardag í Norræna húsinu!
– – –
HOME: We are almost there! All works are in place, we only have to fix labels and lights. We look forward to open up for the guests on Saturday in the Nordic house. This is an exhibition where you can spend hours exploring details, discovering multiple visual messages all the time. 

1 thought on “Næstum HEIMA – Almost HOME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s