Gengið frá HEIMA – Packing, home sweet home …

Arkir24022014 1

Can it all fit in there?

HEIMA. Sýningunni HEIMA í Norræna húsinu lauk sunnudaginn 23. febrúar. Á mánudagsmorgni mættu ARKIRNAR og pökkuðu niður sýningunni, hátt í hundrað bókverkum. Sýningin, sem heitir raunar fullu nafni: hem : hjem : koti : heim : heima : angerlarsimafik, fer nú til Danmerkur og verður sett upp í Limfjordscentret Doverodde Købmandsgaard á Norður Jótlandi. Þar opnar sýningin 6. maí og stendur til 13. júni. Þaðan liggur leiðin til Kaupmannahafnar og frá 21. júní til 20. ágúst verða verkin til sýnis í menningarmiðstöðinni Nordatlantens Brygge í Christianshavn.
• • •
HOME. Sunday February 23rd was the last day of the book art exhibition HOME, hem : hjem : koti : heim : heima : angerlarsimafikin the Nordic house. And Monday morning ARKIR met up to pack and make the works ready for shipping to Denmark. Next stop is a cultural center in North Jutland: Limfjordscentret Doverodde Købmandsgaard. The travelling exhibition will open there at 6th of May, closing on June 13th. Only a week later, on June 21st, it will open in the cultural center Nordatlantens Brygge (The North Atlantic House) in Copenhagen, where the exhibition is hosted until 20th of August.

Arkir24022014 2

Arkir24022014 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s